Back to All Events

Ung kvartettserie: KLASSISK MUSIKK MED KVARTETTSERIEN PÅ MINIØYA


  • Parken ved Tøyenbadet 90 Helgesens gate Oslo Norway (map)
Foto: Kvartettserien. Fra fjorårets festival

Foto: Kvartettserien. Fra fjorårets festival

Bli med på musikalske kvartett-ablegøyer med Kvartettserien på Miniøya!

Bli med inn i det klassiske teltet og møt strykekvartetten på nært hold. Se hva som skjer når de fire musikantene møtes! Vi kan love variert kvartettmusikk, litt drama og litt lek. Prøv å spille i kvartett selv - eller bli med å komponere en egen Miniøya kvartett!

 

Medvirkende kvartetter fra Ung kvartettserie:

Brava strykekvartett

Brava strykekvartett består av Lotte Hestad og Jakob Ander på fiolin, Olav Løland på bratsj og Sebastian Dankel på cello.

Alle er studenter ved Norges musikkhøgskole og de møttes opprinnelig for et prosjekt som de vant musikkhøgskolens kammermusikkonkurranse med i januar 2016.

 

Ergo strykekvartett

Ergo Strykekvartett består av Brage Sæbø og Brage Blix på fiolin, Stinius Maurstad på bratsj og Bjørn Sanders på cello. De begynte sitt samspill på Barratt Dues talentprogram for 6 år siden og ensemblet har spilt for flere lærere i verdenstoppen fra blant annet Norge, England, Tyskland og Østerrike.

De har i løpet av sitt korte virke vunnet Midgaard-konkurransen, Sparre Olsen-konkurransen og to ganger første pris i Ungdommens musikkmesterskap. Premiene fra disse konkurransene har ført kvartetten til blant annet Finland, Malta og Trondheim International Chambermusic Academy (TICA).

 

Se mer om festivalen og kjøp billetter her