Back to All Events

FESTKONSERT! Sesonglansering 2019/2

  • Gamle Logen Grev Wedels Plass Oslo Norway (map)

FESTKONSERT og lansering av sesongprogrammet 2019/20

Vi lanserer programmet for sesongen 2019/20 med en festkonsert hvor vi byr på musikalske perler fra flere av Kvartettseriens musikere. Vi gir et spennende innblikk i hva vi kan glede oss til ved neste konsertsesong, og vi byr på kaffe og kake som kan nytes til musikken.

Det blir musikalske innslag fra Kvartettseriens musikere, kvartetter Saphir og Kratos fra Ung kvartettserie, i tillegg til spesial gjester Mettis Quartet fra Litauen. Vi får høre verker fra kjernerepertoaret, fellesnumre og noen ekstra godbiter, i tillegg til servering av deilige, hjemmebakte kaker. Dette blir en konsertopplevelse å glede seg til!

Det vil være mulig å kjøpe abonnement for sesongen 2019/20 etter lanseringskonserten.

 

Billetter:

Abonnenter har fri inngang til lanseringskonserten.

Øvrige billetter til salgs via ticketmaster, billettluka i Gamle Logen, eller klikk her