Back to All Events

FESTKONSERT! Sesonglansering 2019/20

  • Gamle Logen Grev Wedels Plass Oslo Norway (map)

FESTKONSERT og lansering av sesongprogrammet 2019/20

Kvartettserien inviterer deg til en fest hvor vi skal pakke ut vår spennende 2019/2020 konsertsesong! Det blir musikalske perler fra flere av Kvartettseriens musikere og et spennende innblikk i hva vi kan glede oss til ved neste konsertsesong.

Det blir musikalske innslag fra Kvartettseriens musikere, i tillegg til en gjestekvartett, Mettis, fra Litauen og både Saphir Kvartett fra Ung kvartettserie og Kratos Kvartett fra Kvartettseriens Mentorprogram. Vi får høre blant annet Felix Mendelssohn kvartett opus 12, Sjostakovitsj Strykekvartett nr. 7 og Dvorak "Romantiske stykker" i tillegg til servering av deilige, hjemmebakte kaker.

Dette blir en konsertopplevelse å glede seg til!

 

Billetter:

Abonnenter har fri inngang til lanseringskonserten.

Øvrige billetter til salgs via ticketmaster, billettluka i Gamle Logen, eller klikk her