Back to All Events

Ung kvartettserie: Velvet Quartet på Lunsj med Kultur

  • HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus 39 Moltke Moes vei Oslo, Norway (map)

Foto: Ole Kinapel

Velvet Quartet, fra Ung Kvartettserie spiller under "Lunsj med Kultur" på Universitetet. På programmet står Felix Mendelssohns Strykekvartett nr. 2 i a-moll, op. 13

Fri entré og åpent for alle, salg av kaffe og vafler fra 11.45
 


Om kvartetten:

Velvet Quartet er en ung og ambisiøs kvartett som består av Mari Okshovd og Lone Meinich på fiolin, Francesca Wiersma på bratsj og Maria Alejandra Conde på cello. Kvartetten startet opp våren 2017 som kammergruppe ved Norges Musikkhøgskole, hvor de har fått jevnlig undervisning av Lars Anders Tomter, Are Sandbakken og Kolbjørn Holthe.

Velvet Quartet har også hatt masterclass med blant andre Elise Båtnes, Wolfgang Plagge, Danish String Quartet og Andrew Manze. Velvet Quartet er med i Ung kvartettserie, talentutviklingsprogrammet til Oslo Quartet Series, for sesongen 2018/19.