Back to All Events

THE DANISH STRING QUARTET - "DANSKENE PÅ BESØK IGJEN 1814-2014"

  • Gamle Logen Grev Wedels Plass Oslo, Norway (map)

Program:

Hans Abrahamsen - ”10 preludier”

Felix Mendelssohn - Strykekvartett nr. 2, Op. 13

Joseph Haydn - Strykekvartett nr. 5, Op. 20

 

Vorspiel: Harald Stanghelle

Nachspiel: Åpen scene med den Danske Strykekvartett 

 

For å avslutte vår andre sesong, får vi besøk fra Danmark 25. mars. Harald Stanghelle skal åpne denne konserten, med en miniforskning i hvordan Norge har klart seg i 200 år uten danskene. DANISH STRING QUARTET spiller den danske komponisten Abrahamsens ”10 preludier”, Mendelssohn op. 13 og Haydns kvartetter nr.5, opus 20. Kvartetten står for underholdningen i Nachspielet. Ryktene tilsier en blanding av bluegrass og dansk folkemusikk.