Back to All Events

VERTAVO - "DISSONANS"

  • Oslo Militære Samfund 3 Myntgata Oslo, 0151 Norway (map)

Program:

Wolfgang Amadeus Mozart - Strykekvartett KV 465 "Dissonanskvartetten"

Dmitrij Sjostakovitsj - Strykekvartett nr.14, Op.142

Ludwig van Beethoven - Strykekvartett Op.74 "Harpekvartetten"

 

Vorspiel: Sara Azmeh Rasmussen

Nachspiel: Tormod Løkling

 

Vertavokvartetten åpner vår første sesong, i Oslo Militære Samfund 25. september. Med Mozarts vidunderlige ”Dissonans” kvartett som åpnings verk, har Vertavokvartetten valgt å gå dypere inn i dette tema, med Sara Azmeh Rasmussen til å innlede konserten. Samfunnsdebattanten har opplevd mye dissonans i  eget liv. Med Fritt Ords Pris for 2012 i bagasjen kommer hun til å gi en spennende introduksjon til konserten. Etter Mozart, Sjostakovitj og Beethoven skal far til Pondus, Tormod Løkling, gi et lyst og artig blikk på konserten og kveldens tema, ”Dissonans”.