Back to All Events

LANSERINGSKONSERT - OSLO QUARTET SERIES!

  • Oslo Militære Samfund 3 Myntgata Oslo, 0151 Norway (map)

Velkommen til lanseringen av ny konsertserie: Oslo Quartet Series

Program: 
Vertavokvartetten: Dvorák - Strykekvartett nr. 12, op. 96

Oslo Strykekvartett: Bartók - Strykekvartett nr. 5

Engegårdkvartetten: Grieg - Strykekvartett i g-moll

 

Konsertintroduksjon ved Karsten Alnæs

Nachspielkonsert med Susanne Lundeng

 

Oslo Quartet Series, for første gang i Norge, skal endelig sette strykekvartetten i rampelyset. Hver kveld i Oslos Kvartettserie skal være en opplevelse for livet. Norges egne strykekvartetter, Vertavokvartetten, Oslo Strykekvartett og Engegårdkvartetten sammen med Internasjonalt anerkjente strykekvartetter skal fremføre repertoar av våre mest elskede komponister i en serie av 6 konserter per sesong.
Opplevelsen skal begynne med en introduksjon, et foredrag gitt av en velkjent personlighet og avslutte med en sammenkomst for både musikere og publikum. Disse sammenkomstene får intet fast program, men vi ønsker gjerne musikere fra andre genrer velkommen i dette forumet.


Vi ønsker med Oslo Quartet Series å skape noe nytt som skal kunne gi viktige impulser til musikkelskere, samtidig som vi håper å kunne skape en sosial ramme omkring serien som er inkluderende for alle. Denne konserten er startskudd for en uforglemmelig ny serie.

 

Later Event: September 25
VERTAVO - "DISSONANS"